Medicinsk og kirugisk​ behandling.

Konsultation efter aftale mandag-fredag.​

Tidsbestilling bedst imellem kl. 7-17.

Åbningstid: kl. 8-17.

​I vagten opkræves vagthonorar, og der forlanges kontant/MobilePay/kort betaling.

Adfærdskonsultation

ADFÆRD.

Hos Årslev Dyreklinik kan du finde professionel hjælp hvis du har adfærdsmæssige problemer med din hund eller kat.

Det er naturligvis ingen garanti for, at vi kan løse problemerne, men en adfærdskonsultation vil kunne bringe klarhed over problemet, samt give en idé om, hvorvidt det kan være muligt at mindske eller fjerne problemet

Der bliver lagt vægt på at der foretages en grundig klinisk undersøgelse af en dyrlæge af hunden eller katten, før en adfærdsbehandling sættes i gang.

Mange gange kan det vise sig at en hund som måske er begyndt at blive aggressiv, faktisk har rigtig mange smerter. Det kan også være katten der er begyndt at blive urenlig, hvor en blærebetændelse er årsagen til problemet.

Du skal som hunde- og katteejer være indstillet på, at det kræver meget tid og overskud at løse et adfærdsproblem, og for at mit arbejde kan udføres tilfredsstillende, afhænger det af en god dialog med dig.

Sammen skal vi forsøge at løfte opgaven, og jo tidligere et problem erkendes, jo bedre er chancen for at vi kan gøre noget ved det.

PRISER

For at finde ud af hvad problemet er, laver jeg det vi her på stedet kalder en ”adfærdsvurderings konsultation”.

Det går ud på at vi aftaler en tid her på klinikken, hvor I kommer med jeres kæledyr. Der er afsat ca. 1 time, hvor vi taler omkring problemet, samtidig med jeg får hilst på jeres dyr.

Prisen for sådan en adfærdsvurderings konsultation tager vi en alm. Konsultationspris for = 557,- inkl. Moms.

Hvis I er indstillet på at gå videre med, får I udleveret et skema som jeg skal have retur i udfyldt tilstand.

Når jeg har modtaget skemaet, vil jeg kontakte jer og vi aftaler at møde igen, hvor jeg har udarbejdet en protokol til jer, hvor det er en behandling og træning plan. Derudover vil der være 2 -3 telefoniske opfølgninger, for at følge jer helt til dørs.

Prisen for den udvidede konsultation vil være 1000,- kr. inkl. Moms.

LIDT OM MIG SELV.

Jeg hedder Bettina Lübbert.

Jeg blev færdig uddannet som veterinærsygeplejersker i oktober 2001, i marts 2002 blev jeg ansat her på klinikken.

I oktober 2012 blev jeg færdig med en 2 årig efteruddannelse som Fagveterinærsygeplejerske med speciale i adfærd. Det er en overbygning indenfor behandling af adfærdsproblemer hos hund og kat.

Jeg deltager i mange kurser for at hold mig opdateret indenfor den nyeste viden omkring adfærd. Derudover holder jeg hvalpeaftener her på klinikken, og tager også ud og holder foredrag omkring adfærdsemner.

Jeg blev i November 2011 færdig uddannet som hundetræner igennem Dch. I September 2012 startede jeg på klikkerinstruktør uddannelsen gennem hund & træning og forventer at blive færdig i Juni 2013.

Jeg startede for alvor med at træne hunde i 2003, hvor vi fik vores første hund af racen Alaskan Malamute. På nuværende tidspunkt har jeg 4 af slagsen, som bliver brugt til lydighed, udstillinger, vogn/slædekørsel og andre sjove ting. I 2010 prøvede jeg at have et kuld hvalpe.​​

​Firmaoplysninger

Årslev Dyreklinik
​​CVR: 14707441

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Årslev Dyreklinik er vurderet til 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 128 anmeldelser​